Afdelinger i Silkeborg

Alderslyst

Nybohytten
Nybovej 8, Silkeborg

I Alderslyst er det Nybohytten, der danner rammen om det ugentlig spejderarbejde. Hytten er fra 1957 men er siden da blevet udvidet og består i dag af et fællesrum, 3 patruljerum, toiletter og køkken.

Med Kærgaards Plantage lige i nærheden er der rig mulighed for aktiviteter i skoven. Hytten ligger også tæt på Silkeborg Langsø hvor SøCenteret ofte assisterer med sejlaktiviteter.

Hytten ligger meget centralt iforhold til Sølystskolen, Hvinningdal Skole, Balle skole og Buskelund Skolen.

Kontakt: Mette Wilhelmsen -  mail alderslyst@silkeborggruppe.dk


 

Gødvad

Phoenix
Harsnaplundvej 8, Silkeborg

Gødvad afdeling holder til på Harsnablundvej. Her byggede gruppen i 2000 en spejderhytte bestående af pavilloner dog blev store dele af hytten brændt ned kort før indvielsen. Hytten blev genopført og har i dag navnet ”Phoenix – opført fra asken”. Indendørsarealerne er store og rummer et fælleslokale, en stor entré, 4 patrulerum, køkken, toiletter og depot.Det store udendørs areal omkring Phoenix giver god mulighed for diverse spejderaktiviteter og rummer bl.a. en klatrepæl, 2 shelters og en stor raftegård. 

Kontakt: Knud Fjordvald - tlf. 30 81 01 40 eller godvad@silkeborggruppe.dk


 

Funder

Spejderhytten
Funder Skolevej , Silkeborg

Funder afdeling er den senest etableret afdeling i Silkeborg. Her forgår det daglige spejderarbejde i bjælkehytten der ligger siden af sportsarealerne. En hyggelig hytte med fællesrum, køkken og en hems under taget. Udendørsarealerne rummer både bålplads og et stort aktivitetsareal med henblik på etablering af ”Spejderland” – et løbene projekt med visioner om at skabe de perfekte aktivitetsfaciliteter for alle med interesse for friluftsliv.

Kontakt: Julie Bjergbakke - tlf. 25 70 70 38 eller funder@silkeborggruppe.dk


 

Virklund

Nøjkærhus
Horsensvej 99, Silkeborg

Virklund afdeling holder til i den tidligere skovløberbolig ejet af Skov- og Naturstyrelsen i den sydlige ende af Virklund. Huset er indrettet med et fællesrum, 1 patruljerum, en 1. sal hvor bæver/ulve holder til, køkken og toilet. Husets have er indrettet med små rum der giver plads til forskellige aktiviteter. Der er bålplads, raftegård og derud over grænser haven op til skoven som er flittigt benyttet. I 2013 er to patruljehytter som før husede spejderarbejdet blevet flyttet op til Nøjkærhus hvor de i dag understøtter de udendørs aktiviteter. Området er i 2015 blevet udvidet med et glashus og et brændehus.

 

Kontakt:  - tlf.    eller virklund@silkeborggruppe.dk


 

 

 

Husk vores
LOPPEMARKED
på Hagemannsvej 16,
hver mandag kl. 15-17


kom og aflever dine
brugte lopper,
og se om du kan finde
nogle nye

 


Silkeborgspejderne

 

 


 

Besøg Trollhytten's hjemmeside

www.trollhytten.dk

 


 

KFUM-Spejdernes webshop:

KFUM-Spejderne Silkeborg | Hagemannsvej 16 | 8600 Silkeborg | cvr. 18 21 43 42 | kontakt@silkeborggruppe.dk

  • Mastercard (Udenlandske kort), Debit Mastercard, Mastercard DK
  • VISA/Dankort